Olyan nézőpontváltás a cél, ami kibillent az eddig vélt igazságodból, ami éppen az elakadásodat okozza.mHa egyféleképpen szemléled az életed, pontosan ugyan azt fogja mutatni, mint amit eddig láttál. Ha változást szeretnél az életedben, biztos garanciával állíthatom, hogy meg fog történni! Egyszerűen csak változtatnod kell a gondolkodásmódodon, a szemléleteden. Így változni fog, az amit teszel pl: meghúzod a határaidat, megtanulsz nemet mondani, ki tudsz lépni egy egyoldalú kapcsolatból, elindulsz a hivatásod útján stb.

A konzultáció során racionális és egyszerű nézőpontokat veszünk fel.

Minél több oldalról megvizsgáljuk az elakadást, majd ezután mélyebbre ásunk. Az elméden túl, a zsigeri vágyaid, igazságaid irányába. Az értelmed és lelked is megláthatja, hogyan építettél gátakat Önmagad és a Valóságod közé.
Lehet ez egészségügyi probléma, kapcsolati elakadás, önmegvalósítás hiánya stb.

Néha abban a helyzetben vagyunk, hogy:
- Tenni kellene, de mit?
- Tudom mit kellene tenni, de nem teszem! miért?

Nagyon fontos, hogy én nem egy kész akciótervet szeretnék Neked adni. Mivel pont ennek a következménye az, hogy elfelejtünk "jól" gondolkodni, hatékonyan kommunikálni, így kicsúszik a lábunk alól a talaj. 

Nem csak a konzultációk ideje alatt fogod érezni a közös munkánknak a gyümölcsét, hanem egy életen át. Hiszen megváltoztatja az életszemléletedet, így egy sokkal stabilabb, egészségesebb életet élhetsz. 

 

Amennyiben készen állsz a változásra, én itt vagyok!

Jelentkezz most!

 

 

Hatvan - Természetgyógyászati Magánrendelő

Hírlevél

Kérem a legfrissebb információkat az egészséges szemlélet témában!
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Kapcsolatfelvétel

Juhász Diána

Cím: 3000 Hatvan, Balassi Bálint u.40.
Telefon: +36 20 364 0838
Email: juhaszdianaa@gmail.com

Magánrendelési idő: előzetes időpontfoglalás alapján

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház