Juhász Diána01

Juhász Diána vagyok, 10 éve tartom hivatásomnak, hogy az éppen megfelelő módon segítsek az embereknek, akik hozzám fordulnak.

11 éve találkoztam először személyesen alternatív gyógymóddal, mégpedig saját betegségem kapcsán. 2 évig szedtem erős hormont, amit a PCOS-re (policisztás petefészek betegség) írt fel nekem az orvos. Semmi változást nem tapasztaltam a hormonok hatására csak egyre nagyobb fájdalmat, hormonális problémákat (hőhullám, pattanásos bőr stb.) ráadásul a petefészkem kezdett elsorvadni. Ez volt az a pont, amikor azt mondtam, hogy ez nem megoldás!

Akkor nyitottam az alternatív gyógymódok felé. Úgy voltam vele, bármit kipróbálok, ami szembejön! Szerencsére szembejöttem Önmagammal, hiszen a konzultációk, kezelések lényege az volt, hogy energetika és nézőpontváltás segítségével elmélyüljek Önmagamban!
1,5 hónappal az első kezelésem után elmentem vizsgálatra és 1 pici cisztám sem volt! (fél évvel a vizsgálat után a petefészkek is újra tökéletes egészségnek örvendtek)
Döbbenet volt a számomra! Akkor döntöttem el, hogy én is szeretnék ilyen magas minőségben segíteni másoknak!
Elkezdtem képezni magam Természetgyógyászatot, Masszázst, Energetikai kezelést, Tarot kártyát, Numerológiát, Tisztánlátó kezelést, Life & Art Coachingot és számos technikát tanultam.

 

Majd az évek során rájöttem, hogy nem kötelezem el magam egy technika mellett sem, hiszen nem a technikáról szól ez a folyamat, hanem a Vendégről, Rólad! Arról, ha megtisztelsz a bizalmaddal és konzultációra kerül a sor, mi az ami Neked leginkább támogató és segítő!

Korábban Humánerőforrás menedzser és Pénzügy, számvitel szakon szereztem a diplomámat. Főiskolai tanulmányaim után multinacionális cégnél dolgoztam, majd az évek folyamán egyre tisztábban éreztem, hogy a gyógyításban és segítésben találok önmagamra.

Nézőpontváltás: 
Ha úgy érzed, gondolataiddal elég időt töltesz a mindennapokban, de a lelked tiszta hangját ritkábban hallod meg, akkor arra kérlek foglalkozz vele. Nem csak a fizikai testünket javasolt naponta tisztítani, hanem az elménket és lelkünket is. Nézőpontváltás segítségével gyakorolhatjuk a rugalmasságot különböző feladatokkal vagy új szokások kialakításával. Így a hétköznap terhei más perspektívába kerülve talán már nem is akkora nagy terhek.
Vigyél könnyedséget az életedbe. Hogy hogyan?
Számos alternatíva fellelhető az életedben, ebben biztos vagyok. Itt is csak javasolni tudom, hogy figyelj arra a belső hangra, melyik számodra a leginkább ideális.

Bármelyik utat is választod, elindulsz a GONDolataidból a tiszta LELKED irányába. Önmagad felé! Ebben tudok Neked segíteni!

Csakis a teljesség állapotában tudsz érkezni hozzám, hiszen a legtöbb lehetőséged most adott! Teljes vagy! Annak ellenére, ha te azt gondolod, hogy a betegség mellett ez nem lehetséges!

De igen!

Legyen szó betegségről, veszteségről, elakadásról, depresszióról. Ha szeretnéd megérteni, majd megélni – megélni más szinten – a veled történő dolgokat, várlak szeretettel! Te felelősséged a saját jól-léted! Ha ezt megérted/megéled, rájössz, hogy a legtöbbet teszed ezzel Magadért és a körülötted élőkért, szeretteidért!

Várlak szeretettel és őszinte bizalommal!
Diána

 

Hatvan - Természetgyógyászati Magánrendelő

Hírlevél

Kérem a legfrissebb információkat az egészséges szemlélet témában!
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Kapcsolatfelvétel

Juhász Diána

Cím: 3000 Hatvan, Balassi Bálint u.40.
Telefon: +36 20 364 0838
Email: juhaszdianaa@gmail.com

Magánrendelési idő: előzetes időpontfoglalás alapján

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház