Mikor voltál utoljára ilyen testhelyzetben?

Mikor érezted utoljára, hogy ennyi volt. Elég és nem bírod tovább! Feladod! Áldásos időszaknak tartom azt, amikor egy ember ezen a tapasztaláson megy keresztül. Tarot egyik lapjának keresztül mesélek róla!

Feladni nem azt jelenti, hogy kiábrándultál és nem érdekel. Hanem, hogy bátorságod nyílik oda rendelni a döntést, ahova az való. Amire nem tudsz hatni, azon nem a Te elmédnek kell kattognia. Azt bizalommal és hittel érdemes feladnod. Hogy elrendeltessék, amikor eljön az ideje.

Találd meg ma a hivatásod. Találd meg ma a szeremed stb. Ugye? Ezt nem a tudatod dönti el most itt.

Na de hogyan néz ki az a helyzet, amikor nem mered feladni a dolgokat.

Amikor valaki fenn hordja az orrát, ott lesznek elég kemény tapasztalások előbb vagy utóbb. Biztosan hallottad már azt a mondást, hogy magas lóról lehet nagyot esni.

 

Viszont van egy jó hírem:

Soha nem Te omlasz össze, hanem az általad felépített gondolati rendszer vagy az elavult igazságaid szeretnének távozni az életedből.

 

Ezt számomra legtisztábban a Tarot tanfolyamon magyarázták el. Úgy ahogyan az elmém is könnyen megértette. Mondom és mutatom is.

Itt a Torony lapja. Ez a lap egy olyan stációt jelöl, amikor valós összeomlás van vagy érkezik hamarosan. Ha alaposan megfigyeled a képet, annyira beszédes, egyszerűen csak a képről kell olvasni.

kazanlar 16 torony

A torony szimbolizálja az elméd által felépített régi gondolkodást, hitrendszert.

 

Emlékezz csak vissza rá. Tégláról-téglára hordtad oda az építőelemeket. Hittél benne. Dolgoztál vele. Munkát és energiát tettél bele. Verejtékes munka és sok jó élmény köt ehhez az építkezéshez.

A Kisherceg óta már tudja mindenki, hogy minél több időt és energiát teszel valamibe, annál inkább a szívedbe zárja magát. Ilyenek a hitrendszereink is.

Amikor építesz egy kapcsolatot, hivatásodat, baráti kapcsolatot, önismeretet.. bármit. Akkor épül a tornyod. Stabilra szeretnéd építeni, hogy időtálló legyen és biztonságos.

Na de mi is történik a képen, nézzük meg. Ott egy villám, ami belecsap a toronyba. Ami biztosan összedől. Ez szimbolizálja, hogy elérkeztél egy olyan sorsfordító eseményhez, szinthez, amikor változtatnod kell. Elavult a régi, érkezne az új.

Kettő figura szimbolizálja a lehetőségeidet egy ilyen helyzetben. Az egyik ugrik magától. A másik nem ugrik, hanem csak simán maga alá temeti a torony romja.

A helyzet az, hogy ilyen stációból nem kerülhetsz ki tiszta ruhával és mosolyogva. Itt bizony megütöd a bokádat. Ami sorsszerű. De a megélés nem sorszerű. Az rajtad múlik. Ugrasz és elengeded a régit, elavultat? Vagy ragaszkodsz és maga alá temet a rom.

 

Mesélek egy megtörtént, hétköznapi esetet:

Munkahelyén nem jól érezte magát egy hölgy, aki ezt a lapot húzta. Igazolva lett a tudatalattija által, hogy igen, valóban egy nehéz megélés van és inog a talaj a lába alatt. Először álommelónak gondolta. Hiszen jó fizetés, gyönyörű környezetben. De tisztult a kép idővel, hogy milyen a főnök és az általános mentalitás azon a munkahelyen.

 

Mit üzent neki a lap (tudatalattija)?

Hogy érdemes lehet időben lépni, hogy ne omoljon rá az egész torony. Jelenthet ez egy olyan hibázást, amiből ő rosszul kerül ki. Jelenthet kényszerhelyzetet. Megkapta plusz egy ember feladatkörét. Egyre ingatagabb volt a torony. Nem csak a közeg volt rossz, de már a munka súlya is instabillá tette az épített képet.

Ekkor azt mondja a torony lapja, hogy ugorj. Lépj, válts, itt az ideje, hogy elengedd a régit. Méltósággal, ha tudod szeretettel. Mert a változás bekövetkezik. Hogy Te mennyire vagy benne tudatos, kiderül!

 

Ne menekülj a változás elől! Olyan gyakran bekövetkezik. Felesleges futni és menekülni egy életen át. Inkább láss rá tisztán. Értsd meg a tisztító erejét. Tekints rá lehetőségként.

Mert akkor a sorsdöntő nagy pillanatokban valóban jelenléttel tudsz ott lenni. Megélni azt. Nem pedig egy menekülő, álomképet kergető életet élsz.

 

 Tehát, a sorseseményeidre nem mindig tudsz hatni tudatosan.

Viszont a megélésedre, hogy hogyan éled meg azt, arra Igen!

 

Erőt, kitartást, de főként nyitottságot és rugalmasságot kívánok Neked a választott utadhoz!

Szeretettel,

Dia

 

További inspiráló videókat  ITT találsz! Jó nézelődést kívánok! 

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház