Annyi elméleti képzés, előadás elérhető már manapság. Ezért mi most egy igazán élményekkel teli lehetőségen keresztül szeretnénk az önismeretedet támogatni.

Az igazi lelki stabilitás megtalálása számomra elképzelhetetlen a természet nélkül. Ezért hívjuk segítségül az őselemeket! Minden emberben megtalálható a föld, víz, tűz és levegő elem. De eltérő mértékben.

Benned melyik a domináló elem? Hogyan tudod egyensúlyba hozni a többivel?

Engem elsőre elvarázsolt a helyszín és az Bercsényi iker testvérpár jelenléte. Sugárzik belőlük a valódi jelenlét és az alázat. Ritka jelenségek Ők a mai (kicsit őrült) világban. Kincsként tekintettem a nyitottságukra, hogy csoportokkal is tudunk az ő csodálatos műhelyükben dolgozni. Igen, munkálkodni az agyagon és egyben önmagunkon is.

Mindenkinek lehetősége lesz egy-egy munkába beletenni szívét, lelkét, legjobb tudását. Majd monogrammal ellátva, pár héttel később kiégetve megkapja azt.

 

Saját tapasztalat: Csodálatos dolog olyan bögréből inni, amit én készítettem. A saját energiáim, kapcsolódásom az agyaggal, az akkor jellen pillanatával, a lélegzetvételem, az időm, a szívdobbanásom benne van az elkészített tálkában, bögrében. Majd ennek a használata a hétköznapokban, valahogy nagyon máshogyan szolgál.

 

Milyen tárgyak vesznek körül a hétköznapokban? Mindennek van egy minősége. Például: Ki és milyen hangulattal készítette azt.

alsotold01

Itt meditációval és légzéstechnikákkal zárjuk a programot.

Tamás és Péter munkásságáról bővebben: http://www.bercsenyifazekas.hu/

 

Helyszín: Alsótold és Hollókő (telekocsit tudunk szervezni a jelentkezés után)

A program ára: 14 900 Ft

Időpont: 2022.06.19. 10:00-kb. 14:00

Jelentkezés menete:

  1. Kérlek utald a program árát a következő bankszámlaszámra: Juhász Diána, 11773391-00645632, OTP Bank, Közlemény: 06.19. program
  2. Kérlek írj egy emailt az utalás napján a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. Ide küldd el a számlázáshoz a neved, lakcímed.

 

Izgatottan várom az újabb közös élményünket!

 

Szeretettel,

Dia

 

A program minimum 4 főtől kerül megrendezésre. Ha kevesebben lennénk, akkor hiánytalanul visszautalom a befizetett összeget. Továbbá ha a szervező hibájából meghiúsul a program, köteles visszafizetni a teljes összeget. 

 

Hatvan - Természetgyógyászati Magánrendelő

Hírlevél

Kérem a legfrissebb információkat az egészséges szemlélet témában!
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Kapcsolatfelvétel

Juhász Diána

Cím: 3000 Hatvan, Balassi Bálint u.40.
Telefon: +36 20 364 0838
Email: juhaszdianaa@gmail.com

Magánrendelési idő: előzetes időpontfoglalás alapján

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház